Hoofd : Bestandsextensies : .escopy Het dossier

.escopy Bestandsextensie

Bestandstype ES Explorer Temporary File

Ontwikkelaar ES APP Group
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.ESCOPY optienummer

Tijdelijk bestand dat wordt gebruikt door ES File Explorer Bestandsbeheer, een toepassing waarmee gebruikers bestanden op een Android-apparaat kunnen beheren; slaat informatie op over een bestand, zoals een .APK pakketbestand, op het apparaat terwijl het wordt gedownload of gekopieerd.

Meer informatie

ESCOPY-bestanden worden op dezelfde manier gebruikt als .CRDOWNLOAD -bestanden waarbij het bestand als tijdelijke aanduiding fungeert voor het geval de actie (downloaden of kopiëren) wordt onderbroken.

OPMERKING: de extensie "escopy" wordt weergegeven als een samengestelde extensie. Als een APK-pakketbestand met de naam example.apk bijvoorbeeld wordt gedownload, wordt de ESCOPY-bestandsextensie weergegeven als example.apk.escopy.

Programma's die ESCOPY bestanden openen
Android
ES File Explorer File Manager for Android

Over ESCOPY bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .escopy verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ES Explorer Temporary File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.