Hoofd : Bestandsextensies : .etl Het dossier

.etl Bestandsextensie

Bestandstype Microsoft Event Trace Log File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.ETL optienummer

Een ETL-bestand is een logbestand gemaakt door Microsoft Tracelog, een programma dat logboeken maakt met behulp van de gebeurtenissen uit de kernel in Microsoft-besturingssystemen. Het bevat traceerberichten die zijn gegenereerd tijdens traceersessies, zoals schijftoegang of paginafouten. ETL-bestanden worden gebruikt om gebeurtenissen met een hoge frequentie te loggen terwijl de prestaties van een besturingssysteem worden bijgehouden.

Meer informatie

Traceerlogboeken worden gegenereerd door traceerproviders in buffers van traceringsessies en worden opgeslagen door het besturingssysteem. Ze worden vervolgens naar een logboek geschreven en opgeslagen in een gecomprimeerd binair formaat om de hoeveelheid ingenomen ruimte te verminderen.

Rapporten kunnen worden gegenereerd vanuit ETL-bestanden met behulp van het opdrachtregelhulpprogramma Tracerpt. ETL-bestandsuitvoer kan worden geconfigureerd met verschillende opties, zoals een maximaal toegestane bestandsgrootte, zodat de logboeken niet tot gevolg hebben dat een computer geen schijfruimte meer heeft.

Programma's die ETL bestanden openen

Over ETL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .etl verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Microsoft Event Trace Log File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 19.08.2020:
Hoi! Bedankt voor je bericht op de .etl-bestandsextensie. Het is altijd fijn om te weten hoe besturingssystemen hun sessies traceren en hun prestaties volgen. Worden deze bestanden constant geschreven? Of hoe werken ze? Het is indrukwekkend dat computers "zelfbewust" kunnen worden om het aantal logboeken dat ze opslaan te beperken en hoe ze deze kunnen comprimeren om ruimte te besparen... Lees verder