Hoofd : Bestandsextensies : .mux Het dossier

.mux Bestandsextensie

Bestandstype1 Trackmania Music File

Ontwikkelaar Ubisoft Entertainment
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is MUX file?

Audiobestand gebruikt door Trackmania, een autosportspel met de mogelijkheid om door gebruikers zelf gemaakte tracks te maken; slaat de achtergrondmuziek op voor een racebaan; vergelijkbaar met het .OGG -formaat, maar is gecodeerd.

Meer informatie

OPMERKING: MUX-bestanden kunnen worden gedecodeerd naar het OGG-formaat met behulp van het TMDemux-hulpprogramma.

Programma's die MUX bestanden openen

Bestandstype2 Myriad Stand-Alone Music Score

Ontwikkelaar Myriad Software
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.MUX optienummer2

Een MUX-bestand is een muzieknotatie gemaakt door Myriad muzikale notatiesoftware. Het bevat een stand-alone muziekscore met bladmuziek en alle digitale instrumenten voor de compositie. MUX-bestanden worden gebruikt voor het verpakken van een partituur in een enkel bestand.

Meer informatie

MUX-bestand geopend in Myriad Harmony Assistant

Het MUX-bestand is het hoofdbestandstype dat is gekoppeld aan Myriad Harmony Assistant. Het bestand wordt gemaakt wanneer u Bestand → Opslaan of Opslaan als ... selecteert om de score op te slaan. MUX-bestanden kunnen worden gebruikt om alle soorten scores op te slaan met verschillende aangepaste tempo's, belangrijke handtekeningen, aantal balken en groepen. Verschillende scoretypes zijn solo-instrument, koor, orkest en arrangementen. OPMERKING: Muzikale composities gemaakt met Myriad gebruiken over het algemeen de .MYR -extensie.

Programma's die MUX bestanden openen
Windows
Myriad Melody Assistant
Myriad Harmony Assistant
Linux
Myriad Melody Assistant
Myriad Harmony Assistant
Macintosh
Myriad Melody Assistant
Myriad Harmony Assistant

Over MUX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mux verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Myriad Stand-Alone Music Score beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.