Hoofd : Bestandsextensies : .evrc Het dossier

.evrc Bestandsextensie

Bestandstype Enhanced Variable Rate Codec File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.EVRC optienummer

Een EVRC-bestand is een audiobestand dat is opgeslagen in de Enhanced Variable Rate Codec (EVRC) -indeling. Het bevat een menselijke stemopname of beltoon van een mobiele telefoon, zoals een Sony Ericsson-, Qualcomm- of Kyocera-telefoon. EVRC-bestanden worden gebruikt door CDMA-netwerken (code-division multiple access), dat deel uitmaakt van veel mobiele telefoonstandaarden.

Meer informatie

Waarschijnlijk kom je geen EVRC-bestand tegen sinds de EVRC-spraakcodec is vervangen in mobiele telefoons. EVRC werd gevolgd door selecteerbare modus Vocoder (SMV), die vervolgens werd vervangen door 4GV.

Programma's die EVRC bestanden openen
Windows
No known programs
Macintosh
No known programs

Over EVRC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .evrc verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Enhanced Variable Rate Codec File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.