Hoofd : Bestandsextensies : .evtx Het dossier

.evtx Bestandsextensie

Bestandstype Windows 7 Event Log File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.EVTX optienummer

Logbestand gemaakt door Windows 7 Event Viewer; bevat een lijst met gebeurtenissen vastgelegd door Windows; opgeslagen in een eigen binaire indeling die alleen kan worden bekeken in het programma Event Viewer.

Meer informatie

Windows genereert gebeurtenislogboeken voor vijf verschillende categorieën, waaronder toepassingen, beveiliging, instellingen, systeem en doorgestuurde gebeurtenissen. Als u een van deze logboeken wilt bekijken, opent u eerst de toepassing Agenda-viewer (in het Configuratiescherm \ Systeembeheer). Selecteer vervolgens de categorie in de map "Windows Logs" aan de linkerkant van het venster van de Event Viewer. Kies tot slot Actie → Alle gebeurtenissen opslaan als ... om de gegevens in een logbestand op te slaan.

OPMERKING: Vorige versies van Windows bewaarden logbestanden van Logboeken als .EVT bestanden. In Windows 7 worden EVT-bestanden "Legacy Event Files" genoemd.

Programma's die EVTX bestanden openen

Over EVTX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .evtx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows 7 Event Log File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.