Hoofd : Bestandsextensies : .far Het dossier

.far Bestandsextensie

Bestandstype1 FARO Zone File

Ontwikkelaar FARO Technologies
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is FAR file?

Een FAR-bestand is een gegevensbestand gemaakt door FARO Zone 2D of FARO Zone 3D, forensisch onderzoek en beveiligingsprogramma's die worden gebruikt om een scène opnieuw te maken met animaties en diagrammen. Het kan 2D- of 3D-diagrammen, modellen, voertuigcrash-simulaties, kogelbanen, bloedspatten-analyses en andere meetgegevens bevatten.

Meer informatie

FAR-bestanden worden voornamelijk gebruikt voor forensisch onderzoek om scènes opnieuw te maken waartoe een gebruiker kan vliegen of er doorheen kan lopen en inzicht kan krijgen in een incident. Ze worden ook gebruikt voor beveiligingsplanning.

Een FAR-bestand kan worden bekeken en bewerkt met FARO Zone 2D en FARO Zone 3D. Het bestand kan ook worden bekeken met behulp van FARO Zone Viewer, een gratis programma waarmee gebruikers alleen FAR-bestanden kunnen bekijken.

Programma's die FAR bestanden openen

Bestandstype2 The Sims Archive File

Ontwikkelaar Electronic Arts
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.FAR optienummer2

Een FAR-bestand is een archief dat gamegegevens bevat die worden gebruikt door De Sims, een leven-simulatiegame. Het slaat een verzameling voorwerpen op die in het spel worden gebruikt. FAR-bestanden worden tijdens de gameplay door The Sims vermeld en kunnen worden uitgepakt en bewerkt met verschillende programma's van derden.

Meer informatie

Voorbeelden van FAR-bestanden die door De Sims worden gebruikt, zijn Animation.far, Textures.far en Objects.far. De Sims gebruiken ook .IFF -bestanden om objectgegevens op te slaan.

Programma's die FAR bestanden openen
Windows
Dragon UnPACKer
Electronic Arts The Sims
SE Object Manager
Macintosh
Electronic Arts The Sims

Bestandstype3 Farandole Composer Module

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.FAR optienummer3

Audiotracker-bestandsindeling gebruikt door Farandole Composer; speelt geluidssamples af in meerdere tracks.

Programma's die FAR bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Nullsoft Winamp
Schism Tracker
MODPlug Player
MikMod
IPLAY
Linux
Schism Tracker
MikMod
Android
Vitamin/CAIG ZXTune
Macintosh
Nullsoft Winamp
Schism Tracker
CocoModX
MikMod

Over FAR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .far verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Farandole Composer Module beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.