Hoofd : Bestandsextensies : .fbm Het dossier

.fbm Bestandsextensie

Bestandstype1 Fuzzy Bitmap Image

Ontwikkelaar Michael L. Mauldin
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is FBM file?

Grafische bestandsindeling opgeslagen door FBM (Fuzzy Pixmap Manipulation), een applicatietoolkit die wordt gebruikt voor het manipuleren en converteren van afbeeldingen; zelden meer gebruikt, maar nog steeds kan worden bekeken met behulp van XnView, evenals een paar andere programma's.

Programma's die FBM bestanden openen
Windows
Newera Graphics Converter Pro
XnViewMP
Linux
XnViewMP
xli
Macintosh
XnViewMP

Bestandstype2 Marine Vessel Model File

Ontwikkelaar N/A
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

.FBM optienummer2

Een FBM-bestand bevat een model gemaakt door DELFTship of FREE! ship, dit zijn programma's die worden gebruikt om 3D-ontwerpen van zeeschepen te maken. Het slaat informatie over het model op, zoals de lengte, breedte en het volume. FBM-bestanden bevatten ook metadata, inclusief de modelbeschrijving, maker en gecreëerde datum.

Meer informatie

U kunt FBM-bestanden openen in DELFTship door Bestand → Importeren te selecteren. U kunt FBM-bestanden GRATIS openen! Verzenden door Bestand → Openen te selecteren.

OPMERKING: De DELFTship-naam is afkomstig van de Technische Universiteit Delft, waar de software oorspronkelijk is ontwikkeld.

Programma's die FBM bestanden openen

Over FBM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .fbm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Marine Vessel Model File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.