Hoofd : Bestandsextensies : .ffo Het dossier

.ffo Bestandsextensie

Bestandstype1 Find Fast Document Properties Cache

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

Wat is FFO file?

Slaat eigenschappen op van documenten gevonden met Microsoft Find Fast; kan informatie bevatten zoals de auteur en titel van het document; gegenereerd na het uitvoeren van een snel zoeken.

Meer informatie

Wordt meestal "Ffastun.ffo" genoemd en bevindt zich in de hoofdmap van een vaste schijf die is geïndexeerd.

Programma's die FFO bestanden openen
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Office
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Office

Bestandstype2 Adobe Photoshop File Information File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.FFO optienummer2

bestand met metagegevens gemaakt door oudere versies van Adobe Photoshop; bewaart bestandsinformatie zoals de auteur, titel, trefwoorden, bijschriften, categorieën, aftiteling en geschiedenis; stelt gebruikers in staat bestandsinformatie bij te houden.

Meer informatie

Photoshop kan nog steeds bestandsinformatie opgeven via het venster Bestandsinformatie, dat kan worden geopend door Bestand → Bestandsinfo .... te selecteren. In dit venster kunt u bestandsinformatie importeren en exporteren met .XMP bestanden (Uitbreidbaar Metadata Platform-bestanden).

Programma's die FFO bestanden openen
Windows
Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop

Over FFO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ffo verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Photoshop File Information File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.