Hoofd : Bestandsextensies : .fl1 Het dossier

.fl1 Bestandsextensie

Bestandstype Lenovo BIOS Update File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.FL1 optienummer

Een FL1-bestand is een gecomprimeerd BIOS-updatebestand dat wordt gebruikt door Lenovo-computers, zoals ThinkPad en Yoga, met Windows. Het bevat een BIOS-update die op een computer wordt "geflasht".

Meer informatie

BIOS staat voor "Basic Input / Output System" en is een type firmware dat wordt gebruikt door de microprocessor van een computer om het computersysteem op te starten wanneer het wordt ingeschakeld. BIOS kan ook worden gebruikt om de gegevensstroom tussen het besturingssysteem van een computer en aangesloten apparaten te beheren.

OPMERKING: Om het BIOS op uw computer bij te werken, gaat u naar de Lenovo-website en downloadt u het juiste BIOS voor uw machine. U kunt FL1-bestanden naar uw computer flashen met behulp van het Winphlash-programma.

Programma's die FL1 bestanden openen

Over FL1 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .fl1 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Lenovo BIOS Update File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.