Hoofd : Bestandsextensies : .php4 Het dossier

.php4 Bestandsextensie

Bestandstype PHP 4 Web Page

Ontwikkelaar N/A
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.PHP4 optienummer

webpagina die PHP 4-code kan bevatten; het PHP-script wordt geparseerd door een PHP-engine op de webserver voordat het naar de webbrowser van de gebruiker wordt verzonden; het script genereert vervolgens HTML-code, die wordt verzonden naar de browser van de gebruiker; PHP-pagina's worden vaak gebruikt om toegang te krijgen tot database-informatie, zoals data uit een MySQL-database.

Meer informatie

PHP4-pagina's kunnen worden verwerkt en op een webserver worden uitgevoerd met de PHP-engine geïnstalleerd. Voorbeelden zijn Apache, Windows Server en Mac OS X Server. Ze kunnen ook worden bewerkt met een teksteditor.

De meeste PHP-pagina's gebruiken de standaard .PHP -bestandsextensie.

Programma's die PHP4 bestanden openen
Windows
gVim
Adobe Dreamweaver
Run with Apache
Run using Windows Server with the PHP engine
IDM UltraEdit
Linux
IDM UltraEdit
Macintosh
MacroMates TextMate
MacVim
Adobe Dreamweaver
Run using Mac OS X Server with PHP support
IDM UltraEdit

Over PHP4 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .php4 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype PHP 4 Web Page beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.