Hoofd : Bestandsextensies : .flg Het dossier

.flg Bestandsextensie

Bestandstype1 Puppy Linux Partition Flag File

Ontwikkelaar Puppy Linux
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

Wat is FLG file?

Bestand gemaakt door Puppy Linux, een eenvoudig te gebruiken Linux-variant; gebruikt om een bepaalde partitie te markeren om te scannen of van te booten; waarnaar wordt verwezen tijdens het opstarten en tijdens controles van bestandssystemen; kan opduiken na een slechte afsluiting van het systeem; automatisch verwijderd na een geslaagde opstart- of bestandssysteemcontrole.

Meer informatie

FLG-bestanden kunnen worden weergegeven als FSCK.flg of FSCKME.flg, vergelijkbaar met FSCK.me-bestanden. Deze bestanden zijn toegankelijk voor het systeem en mogen niet handmatig worden geopend.

Gemeenschappelijke FLG bestandsnamen

pupdesk.flg - geeft de opstartpartitie aan wanneer Linux wordt opgestart met de parameter PUPMODE = 5. Het bestaat alleen tot het bureaublad opstart en daarna niet meer wordt aangemaakt. Als er een harde / geforceerde uitschakeling optreedt, wordt de PUPDESK.flg opnieuw ontdekt tijdens het opstarten en zal de Xorg-wizard worden gedwongen in plaats van het bureaublad opnieuw op te starten.

Programma's die FLG bestanden openen

Bestandstype2 IsoPuzzle Flag File

Ontwikkelaar The IsoPuzzle Team
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.FLG optienummer2

Bestand gebruikt door IsoPuzzle, een programma dat wordt gebruikt om gegevens te herstellen van bekraste of onvolledig gebrande cd- en dvd-schijfafbeeldingen; bevat een lijst van goede sectoren in een overeenkomstig .ISO -bestand; markeert herstelbare sectoren zodat ze kunnen worden gereconstrueerd in een nieuwe schijfimage.

Meer informatie

OPMERKING: IsoPuzzle biedt geen ondersteuning voor audio-CD's, VCD's of SVCD's.

Programma's die FLG bestanden openen
Windows
IsoPuzzle

Bestandstype3 HP System Recovery Flags File

Ontwikkelaar HP
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.FLG optienummer3

Bestand dat wordt gebruikt door de HP-systeemhersteltoepassing die vooraf is geïnstalleerd op sommige HP-computers; opgeslagen in de map C: \ System.sav \ Flags \ en bevat vlaggen die het installatieprogramma vertellen welke informatie moet worden gebruikt bij het uitvoeren van programmafuncties.

Meer informatie

FLG-bestanden mogen niet handmatig worden geopend. Er wordt naar verwezen door de HP systeemherstel-software.

Programma's die FLG bestanden openen

Over FLG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .flg verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype HP System Recovery Flags File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.