Hoofd : Bestandsextensies : .fls Het dossier

.fls Bestandsextensie

Bestandstype1 Flash Lite Sound Bundle

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is FLS file?

Verzameling van geluidsbestanden opgeslagen in een enkele bundel; gebruikt door Flash Lite, een versie van het Flash-ontwikkelplatform ontworpen voor mobiele apparaten; kan meerdere geluidsbestanden bevatten, maar ondersteunt slechts één geluidsbestand per bestandsformaat.

Meer informatie

FLS-bestanden worden gemaakt met Flash Lite Sound Bundler (FlashLiteBundler.exe), die alleen beschikbaar is voor Windows-systemen. Ze kunnen echter in Flash-documenten worden geïmporteerd met behulp van Adobe Flash, die zowel voor Mac als Windows beschikbaar is.

Programma's die FLS bestanden openen
Windows
Adobe Flash
Adobe Flash Lite Sound Bundler
Macintosh
Adobe Flash

Bestandstype2 ArcView GIS Windows Help Supporting File

Ontwikkelaar ESRI
Categorie GIS-bestanden
Formaat N/A

.FLS optienummer2

Helpbestand gebruikt door ArcView GIS, een kaart- en analyseprogramma van Geographic Information Systems (GIS); laat ArcView-helponderwerpen doorzoeken en doorzoeken in het Windows Help-programma.

Meer informatie

OPMERKING: ArcView wordt meegeleverd met de ArcGIS Desktop GIS-software van ESRI.

Programma's die FLS bestanden openen
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Over FLS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .fls verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ArcView GIS Windows Help Supporting File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.