Hoofd : Bestandsextensies : .fpr Het dossier

.fpr Bestandsextensie

Bestandstype1 Audit Workbench Project

Ontwikkelaar HP
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is FPR file?

Een FPR-bestand is een project dat wordt gebruikt door HPE Security Fortify Static Code Analyzer (SCA), een reeks hulpprogramma's die door beveiligingsprofessionals wordt gebruikt om bedrijfssoftware te scannen op beveiligingsproblemen. Het bevat een project met analyseresultaten en instellingen zoals het broncodepad en de build-ID. FPR-bestanden worden voornamelijk gecreëerd door de Audit Workbench-tool die beschikbaar is binnen de SCA-suite.

Meer informatie

Audit Workbench is een grafische gebruikersinterface die het programma Static Code Analyzer aanvult. Het wordt gebruikt door ontwikkelaars voor het analyseren van de broncode van softwareprojecten, zoals een Java-project of Visual Studio Build-integratie, en het blootleggen van eventuele beveiligingsproblemen. Wanneer u een broncodescan uitvoert in Audit Workbench, scant en analyseert het programma Static Code Analyzer code en produceert het resultaten, die vervolgens worden opgeslagen in het FPR-projectbestand door Audit Workbench.

Audit Workbench wordt geleverd met een basis projectsjabloon die u kunt gebruiken om aan uw behoeften aan te passen of u kunt vanuit het niets een nieuwe sjabloon maken. Het programma wordt ook geleverd met een wizard om de scanresultaten en filterproblemen te verfijnen ter voorbereiding op een audit. OPMERKING: Auditworkbench is oorspronkelijk ontwikkeld door Fortify Software, nu bekend als Fortify, voordat deze wordt geïntegreerd in HP Enterprise Beveiligingsproducten.

Programma's die FPR bestanden openen

Bestandstype2 Humanize Preset File

Ontwikkelaar Image-Line
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Text

.FPR optienummer2

Een FPR-bestand is een vooraf ingesteld bestand dat wordt gebruikt door FL Studio, een programma dat wordt gebruikt voor het componeren, rangschikken, bewerken en opnemen van muziek. Het bevat humanize presets voor nooteigenschappen in de Step Sequencer opgenomen met FL Studio.

Meer informatie

FPR-bestanden worden niet gemaakt door FL Studio, maar ze worden geleverd met .FPR Gehumaniseerde vooraf ingestelde bestanden, die zich in de volgende map bevinden:

C: \ Program Files \ Image-Line \ FL Studio [versie] \ Data \ Patches \ Humanizing Presets \

De presets in de FPR-bestanden kunnen worden bekeken in FL Studio in het Step Sequencer-venster, een rastersequencer die wordt gebruikt om drumloops en melodieën te creëren . U kunt de voorinstellingen van het FPR-bestand bewerken met behulp van de Piano-roll-editor die bij FL Studio wordt geleverd.

Omdat FPR-bestanden de voorinstellingen opslaan als gewone tekstwaardenbereiken, kunt u ook FPR-bestanden handmatig bewerken met elke teksteditor. Verander eenvoudig de extensie ".fpr" in ".txt" en open het in de teksteditor. Nadat u uw wijzigingen hebt aangebracht, wijzigt u de extensie terug naar ".fpr".

Programma's die FPR bestanden openen

Over FPR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .fpr verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Humanize Preset File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.