Hoofd : Bestandsextensies : .ftmx Het dossier

.ftmx Bestandsextensie

Bestandstype Finale Template File

Ontwikkelaar MakeMusic
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.FTMX optienummer

sjabloon gemaakt door Finale, een toepassing voor muzieknotatie; bevat een sjabloon met vooraf geladen of aangepaste instellingen en muzieknotatie, zoals maten en toetsen; nieuwe versie van het originele Finale sjabloon .FTM bestand.

Meer informatie

Als u een FTMX-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Opslaan als ... met uw aangepaste document geopend, kiest u uw opslaglocatie (een nuttige locatie is de map Finale / Templates), geeft u het bestand een naam, selecteert u het FTMX-bestand type en klik op Opslaan.

Om een FTMX-bestand te openen, selecteert u Bestand → Nieuw → Document van sjabloon en dubbelklikt u op uw FTMX-bestand.

OPMERKING: Na de release van Finale In 2014 begon het programma met het gebruik van FTMX-bestanden.

Programma's die FTMX bestanden openen
Windows
MakeMusic Finale
Macintosh
MakeMusic Finale

Over FTMX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ftmx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Finale Template File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.