Hoofd : Bestandsextensies : .fx Het dossier

.fx Bestandsextensie

Bestandstype1 Direct3D Effects File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Text

Wat is FX file?

Effectenbestand gemaakt voor Direct3D, een onderdeel van Microsoft DirectX dat wordt gebruikt om het uiterlijk van 3D-objecten te definiëren; bevat eigenschappen voor platte teksteffecten, gestructureerd in drie secties: variabelen, functies en technieken; geschreven met de High Level Shader Language van Microsoft (zie ook .HLSL bestanden).

Meer informatie

FX-bestanden worden gebruikt om texturen, belichtingsparameters, arcering, renderingskenmerken en andere effecten op te geven.

OPMERKING: Direct3D-technologie wordt alleen gebruikt voor Windows-programma's.

Programma's die FX bestanden openen
Windows
Microsoft EffectEdit
Microsoft Dxviewer
Microsoft FXC

Bestandstype2 ReadyBoot Trace File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.FX optienummer2

systeembestand gebruikt door ReadyBoot, een Windows-technologie die het opstartproces optimaliseert, waardoor systeemtijden korter worden; slaat een spoor van geopende bestanden op het systeem op die Windows gebruikt als opstartschema voor de volgende keer dat het systeem wordt gestart.

Meer informatie

ReadyBoot FX-bestanden worden op de achtergrond gemaakt en bijgewerkt na een herstart van het systeem. Ze nemen toegang tot bestanden van de laatste paar systeemlaarzen. Deze historische informatie stelt Windows in staat een cacheplan te berekenen voor de volgende herstart die de opstartprestaties van het systeem verhoogt.

U kunt FX-bestanden (bijv. Trace1.fx, Trace2.fx, enz.) Hieronder vinden directory:

C: \ Windows \ ReadyBoost \ Prefetch \ ReadyBoost \

Programma's die FX bestanden openen

Over FX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .fx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ReadyBoot Trace File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.