Hoofd : Bestandsextensies : .fxa Het dossier

.fxa Bestandsextensie

Bestandstype OC3 Entertainment FaceFX Actor File

Ontwikkelaar O3 Entertainment
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

.FXA optienummer

3D-modelbestand gemaakt met behulp van oudere versies van FaceFX, een toepassing die wordt gebruikt om gezichtsanimaties van audiobestanden te maken; bevat 3D gezichtsbotposities, gezichtsgrafiekknooppunten en links en animatiesleutels; vaak gebruikt in videogames voor het animeren van gezichtsuitdrukkingen op virtuele personages.

Meer informatie

FXA-bestanden zijn ontworpen om alleen de informatie op te slaan die nodig is voor de animatie. Daarom slaan ze geen FaceFX-specifieke projectgegevens op. Dit helpt de bestanden licht van gewicht te worden en verbruikt minder hulpbronnen wanneer ze in een game worden afgespeeld.

FaceFX-animaties worden gebruikt door populaire games zoals StarCraft II: Wings of Liberty, Mass Effect 2 en Assassin's Creed 2.

OPMERKING: FXA-bestanden werden gebruikt door FaceFX 1.0 - 1.7.x. Ze zijn vervangen door .FACEFX bestanden in FaceFX 2009 en later.

Programma's die FXA bestanden openen
Windows
Autodesk 3ds Max
Autodesk Maya
OC3 Entertainment FaceFX
Autodesk MotionBuilder
Linux
Autodesk Maya
Autodesk Softimage 2015
Macintosh
Autodesk Maya

Over FXA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .fxa verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype OC3 Entertainment FaceFX Actor File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.