Hoofd : Bestandsextensies : .gdocx Het dossier

.gdocx Bestandsextensie

Bestandstype Google Drive Document

Ontwikkelaar Google
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat Text

.GDOCX optienummer

Een GDOCX-bestand is een pointerfile gemaakt door Google Docs, een online documenteditor die is meegeleverd met Google Drive. Het bevat informatie die verwijst naar de locatie van een tekstverwerkingsdocument dat is opgeslagen in Google Drive. GDOCX-bestanden slaan de werkelijke documentinhoud niet op, alleen de locatie van een tekstverwerkingsdocument dat is opgeslagen in Google Drive.

Meer informatie

GDOCX-bestanden lijken op snelkoppelingsbestanden. Wanneer u dubbelklikt op een GDOCX-bestand, wordt het daadwerkelijke tekstverwerkingsdocument geopend dat is opgeslagen in Google Drive. In plaats van een GDOCX-bestand ziet u mogelijk een .GDOC -bestand, dat dezelfde informatie opslaat maar vaker voorkomt.

Google Drive is een service voor bestandsopslag die kan worden gedownload en geïnstalleerd in Windows of macOS als een desktopclient voor het synchroniseren van externe Google Drive-bestanden met een lokale computer. Als u de Google Drive-desktopclient installeert, zijn uw Google Documenten-documenten toegankelijk in een speciale map met de naam Google Drive, die zich op de lokale harde schijf bevindt. Deze map wordt gebruikt om bestanden te synchroniseren met de externe Google Drive. Wanneer u dubbelklikt op een GDOCX-bestand, wordt het document geopend in Google Drive in uw standaardwebbrowser.

OPMERKING: in 2018 zijn de Google Drive-bureaubladtoepassingen niet meer beschikbaar, maar u hebt nog steeds toegang tot Google Drive online.

Programma's die GDOCX bestanden openen
Windows
Google Drive
Linux
Google Drive
Macintosh
Google Drive
Google Drive File Stream

Over GDOCX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .gdocx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Google Drive Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.