Hoofd : Bestandsextensies : .gra Het dossier

.gra Bestandsextensie

Bestandstype Microsoft Graph File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.GRA optienummer

Grafiek of diagram gemaakt door Microsoft Graph, een programma dat is meegeleverd met Microsoft Office; kan worden gegenereerd binnen Microsoft Word, Excel of PowerPoint; meestal gemaakt op basis van Excel-spreadsheetgegevens.

Meer informatie

Grafieken kunnen in Microsoft Word worden gemaakt door Invoegen → Afbeelding → Grafiek .... te selecteren. Selecteer in Excel eerst een gegevensgroep en kies vervolgens Invoegen → Grafiek .... In PowerPoint selecteert u Invoegen → Grafiek ... en voer de gegevens in in het Datasheet-venster dat verschijnt.

Programma's die GRA bestanden openen
Windows
Microsoft Office
Microsoft PowerPoint 2016
Microsoft Excel
Microsoft Word
Microsoft PowerPoint
Macintosh
Microsoft Word for Mac
Microsoft Office
Microsoft Excel for Mac
Microsoft PowerPoint for Mac

Over GRA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .gra verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Microsoft Graph File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.