Hoofd : Bestandsextensies : .grb Het dossier

.grb Bestandsextensie

Bestandstype GRIB Meteorological Data File

Ontwikkelaar World Meteorological Organization
Categorie GIS-bestanden
Formaat Binary

.GRB optienummer

Meteorologisch gegevensbestand gemaakt in het GRIdded Binary-formaat; kan zowel historische als voorspelde weergegevens bevatten; kan temperatuur, vochtigheid, neerslag en honderden andere factoren specificeren; gebruikt voor het uitwisselen van weergegevens tussen softwaresystemen.

Programma's die GRB bestanden openen
Windows
Opera
GDAL
Smartcom SmartMet
Unidata Integrated Data Viewer
Climate Data Operators
Linux
Opera
GDAL
Macintosh
Opera
GDAL

Over GRB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .grb verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype GRIB Meteorological Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 20.02.2020:
Hallo! Ik ben een geologiedocent en wilde GDAL opnemen in het curriculum van volgend semester. Bedankt voor je artikel over de bestandsextensie .grb. Ik zal ervoor zorgen dat mijn studenten het lezen om volledig te begrijpen wat u met GDAL kunt doen. Het was enorm geschreven en heel duidelijk. Ik had geen idee dat ze ook historische informatie hadden opgeslagen! Dit lijkt een geweldige manier om allerlei weerpatronen te bestuderen... Lees verder