Hoofd : Bestandsextensies : .group Het dossier

.group Bestandsextensie

Bestandstype Windows Contacts Group File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.GROUP optienummer

Verzameling van contactpersonen gemaakt door Windows Contacts, een ingebed programma voor contactbeheer dat bij Windows wordt geleverd; bevat een lijst met contacten die in een groep zijn opgeslagen; kan worden gebruikt om een mailinglijst te maken voor het tegelijkertijd verzenden van e-mailberichten naar meerdere adressen.

Meer informatie

GROUP-bestanden kunnen in Windows Contactpersonen worden gemaakt door de optie "Nieuwe Contact Groep" in de werkbalk te selecteren. Nadat de groep is gemaakt, kunt u contacten toevoegen door op de knop "Toevoegen aan contactgroep" te klikken en individuele .CONTACT -bestanden of andere GROUP-bestanden te selecteren. U kunt ook rechtstreeks nieuwe contactpersonen maken en toevoegen in het venster Nieuwe contactgroep.

Programma's die GROUP bestanden openen

Over GROUP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .group verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Contacts Group File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.