Hoofd : Bestandsextensies : .pbix Het dossier

.pbix Bestandsextensie

Bestandstype Power BI Desktop File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Zip

.PBIX optienummer

Een PBIX-bestand is een document gemaakt door Power BI Desktop, een Microsoft-toepassing die wordt gebruikt om rapporten en visualisaties te maken. Het bevat query's, gegevensmodellen, visualisaties, instellingen en rapporten die door de gebruiker zijn toegevoegd.

Meer informatie

PBIX-bestand geopend in Microsoft Power BI Desktop 2

Het PBIX-bestand is het primaire bestandstype dat is gemaakt door Power BI Desktop samen met de .PBIT sjabloon. Het bestand wordt gebruikt om alle gegevens van de gegevensvisualisatie op te slaan. U kunt het PBIX-bestand maken door Bestand → Opslaan of Bestand → Opslaan als te selecteren.

PBIX-bestanden worden opgeslagen in de Office XML-indeling, die wordt gebruikt om .DOCX , .XLSX en% li_nk op te slaan % bestanden. Het formaat slaat een PBIX-bestand op als een verzameling bestanden en mappen in een gecomprimeerd zip-pakket. Als u de inhoud handmatig moet weergeven, kunt u de extensie ".pbix" wijzigen in ".zip" om een .PPTX -bestand te maken en vervolgens de inhoud van het bestand uitpakken.

Power BI Desktop is een gegevensvisualisatieprogramma dat meestal voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt. Met de toepassing kunt u verbinding maken met gegevensbronnen zoals XLSX, .ZIP en .CSV bestanden of SQL Server-, Access- en IBM-databases. Het programma kan ook verbinding maken met verschillende online services, waaronder SharePoint, Salesforce en Google Analytics.

Nadat u gegevensbronnen hebt verbonden, kunt u de gegevens combineren en vormgeven en rapporten maken. U kunt de visualisaties van rapporten aanpassen, waaronder het grafiektype, kleuren en filters. Wanneer u al deze informatie opslaat, slaat Power BI Desktop deze op in het PBIX-bestand.

Programma's die PBIX bestanden openen

Over PBIX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pbix verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Power BI Desktop File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.