Hoofd : Bestandsextensies : .gsheet Het dossier

.gsheet Bestandsextensie

Bestandstype Google Drive Spreadsheet

Ontwikkelaar Google
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat Text

.GSHEET optienummer

Een GSHEET-bestand is een spreadsheet die is gemaakt door Google Spreadsheets, een online spreadsheetprogramma dat is opgenomen in Google Drive. Het bevat een URL-verwijzing naar een spreadsheet van Google Spreadsheets in Google Drive. GSHEET-spreadsheets slaan gegevens op in cellen die zijn gerangschikt in een raster van rijen en kolommen, vergelijkbaar met een .XLSX -bestand.

Meer informatie

GSHEET-bestand geopend in Google Spreadsheets (Google Drive)

Google Drive is een bestandsopslagservice die ook de Documenten, Spreadsheets, en Presentaties-programma's. Drive kan worden gedownload en geïnstalleerd in Windows of macOS als een desktopclient voor het synchroniseren van externe Google Drive-bestanden met de lokale computer. Als u de Google Drive Desktop-client installeert, zijn uw GSHEET-spreadsheets toegankelijk in een speciale map met de naam Google Drive, die zich op de lokale harde schijf bevindt. Deze map wordt gebruikt om bestanden te synchroniseren met de externe Google Drive. Het GSHEET-bestand fungeert als een verwijzing naar de online opgeslagen spreadsheet, wat inhoudt dat wanneer u dubbelklikt op het bestand, de spreadsheet wordt geopend in Google Drive in uw standaardwebbrowser.

De interface van Google Spreadsheets lijkt op Microsoft Excel met een werkbalk waarmee u rijen en kolommen en functies, notities, grafieken en afbeeldingen kunt invoegen. U kunt gegevens ook opmaken als valuta of percentage en decimalen verplaatsen of het lettertype, de tekengrootte en de kleur wijzigen.

OPMERKING: in 2018 zijn de Google Drive-bureaubladtoepassingen niet meer beschikbaar, maar u hebt nog steeds toegang tot Google Drive online.

Programma's die GSHEET bestanden openen
Windows
Google Drive
Linux
Google Drive
Macintosh
Google Drive
Google Drive File Stream

Over GSHEET bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .gsheet verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Google Drive Spreadsheet beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.