Hoofd : Bestandsextensies : .gslides Het dossier

.gslides Bestandsextensie

Bestandstype Google Drive Presentation

Ontwikkelaar Google
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat Text

.GSLIDES optienummer

Een GSLIDES-bestand is een presentatie gemaakt door Google Presentaties, een online presentatie-editor die is meegeleverd met Google Drive. Het bevat een URL-verwijzing naar een Google Presentaties-presentatie die is opgeslagen in Google Drive. GSLIDES-presentaties slaan tekst, afbeeldingen, vormen, grafieken, tabellen, animaties en video op, vergelijkbaar met een .PPTX -bestand.

Meer informatie

GSLIDES-bestand geopend in Google Presentaties (Google Drive)

Google Drive is een cloudservice die bestandsopslag en de Documenten biedt , Spreadsheets en Presentaties-programma's. Drive kan worden gedownload en geïnstalleerd in Windows of macOS als een desktopclient voor het synchroniseren van externe Google Drive-bestanden met de lokale computer. Als u de Google Drive Desktop-client installeert, zijn uw GSLIDES-presentaties toegankelijk in een speciale map met de naam Google Drive, die zich op de lokale harde schijf bevindt. Deze map wordt gebruikt om bestanden te synchroniseren met de externe Google Drive. Het GSLIDES-bestand fungeert als een verwijzing naar de werkelijke online opgeslagen presentatie, wat inhoudt dat wanneer u dubbelklikt op het bestand de presentatie wordt geopend in Google Drive in uw standaardwebbrowser.

De Google Slides-interface lijkt op elkaar naar Microsoft PowerPoint met een werkbalk waarmee u tekst, afbeeldingen, vormen, tabellen, grafieken, animaties, afbeeldingen en Word-illustraties kunt invoegen. U kunt ook de achtergrond, lay-out, het thema en de overgangen in de presentatie wijzigen.

OPMERKING: in 2018 zijn de Google Drive-bureaubladtoepassingen niet meer beschikbaar, maar u hebt nog steeds toegang tot Google Drive online.

Programma's die GSLIDES bestanden openen
Windows
Google Drive
Linux
Google Drive
Macintosh
Google Drive
Google Drive File Stream

Over GSLIDES bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .gslides verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Google Drive Presentation beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.