Hoofd : Bestandsextensies : .h0 Het dossier

.h0 Bestandsextensie

Bestandstype Movie Edit Pro Waveform Information File

Ontwikkelaar MAGIX
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.H0 optienummer

Audiodatabestand gemaakt door Movie Edit Pro (MEP), een toepassing die wordt gebruikt om films te maken; bevat een visuele weergave van een geluidsbestand van een filmproject; gebruikt door de MEP-interface om de audiogolfvorm weer te geven.

Meer informatie

Net als bij .HDP bestanden, maakt MEP H0-bestanden bij het importeren van een audio-object. Als H0-bestanden echter handmatig worden verwijderd, zal MEP deze niet automatisch opnieuw creëren en wordt er geen audiogolfvorm weergegeven. Gebruikers kunnen handmatig H0-golfvormbestanden recreëren met behulp van MEP's Create Waveform-optie.

Programma's die H0 bestanden openen
Windows
MAGIX Movie Edit Pro Plus

Over H0 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .h0 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Movie Edit Pro Waveform Information File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.