Hoofd : Bestandsextensies : .hdp Het dossier

.hdp Bestandsextensie

Bestandstype1 HD Photo File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is HDP file?

Gecomprimeerde rasterafbeeldingsindeling ontwikkeld door Microsoft; voornamelijk gebruikt voor fotografische afbeeldingen met hoge resolutie; vergelijkbaar met een .JPG bestand, maar gebruikt een hogere compressie en ondersteunt ook verliesloze compressie.

Meer informatie

Meer informatie over het HD Photo-formaat is beschikbaar op de Microsoft HD Photo-informatiepagina.

Programma's die HDP bestanden openen
Windows
Adobe Photoshop
Corel PaintShop Pro
Serif PhotoPlus
Axel Rietschin FastPictureViewer
Microsoft Windows Photos
CoolUtils Total Image Converter
Alchemy Mindworks Graphic Workshop Professional
Macintosh
Adobe Photoshop

Bestandstype2 MAGIX Hard Disk Project Audio File

Ontwikkelaar MAGIX
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.HDP optienummer2

Audioclip gemaakt met MAGIX audio- en videobewerkingssoftware, zoals Movie Edit Pro (MEP) en Samplitude Music Studio; beschrijft een geluidsobject dat rechtstreeks in de software is geïmporteerd of vastgelegd; maakt destructieve bewerkingen van de audiogegevens mogelijk zonder de oorspronkelijke audio te beïnvloeden; automatisch gegenereerd bij het slepen van een audiobestand naar de filmtijdlijn of bij het importeren van een videobestand met audiogegevens.

Meer informatie

OPMERKING: HDP-bestanden worden intern gebruikt door Movie Edit Pro wanneer de gebruiker films bewerkt. Als ze handmatig worden verwijderd, worden ze opnieuw gemaakt wanneer het audio-object weer wordt geopend in MEP.

Programma's die HDP bestanden openen
Windows
MAGIX Movie Edit Pro
MAGIX Samplitude Music Studio 2016

Over HDP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .hdp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MAGIX Hard Disk Project Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.