Hoofd : Bestandsextensies : .h4b Het dossier

.h4b Bestandsextensie

Bestandstype Line 6 POD HD400 Edit Bundle

Ontwikkelaar Line 6
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.H4B optienummer

Bundel gemaakt door Line 6 POD HD400 Edit, een programma waarmee u instrumenteffecten kunt bewerken; bevat maximaal 128 aangepaste presets die het geluid van je gitaar aanpassen; wijzigt de instellingen onder categorieën zoals "AMP", "FX" en "REVERB", indien geladen.

Meer informatie

Als u het H4B-bestand wilt maken, past u uw instellingen aan, selecteert u Bestand → Bundel opslaan als ..., geeft u het bestand een naam, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

De H4B openen bestand, dubbelklik op het bestand of selecteer Bestand → Bundel openen ..., navigeer naar het bestand en klik op Openen.

In Mac staat de standaardopslaglocatie voor H4B-bestanden in de volgende map: / Documents / Line 6 / Tones / POD HD400 Bewerken / Bundels

De standaard opslaglocatie voor H4B-bestanden bevindt zich in Windows in de volgende map: \ My Documents \ Line 6 \ Tones \ POD HD400 Edit \ Bundles

OPMERKING: De H4B-extensie werd vervangen door .H5B toen POD HD500 Edit werd vrijgegeven.

Programma's die H4B bestanden openen

Over H4B bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .h4b verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Line 6 POD HD400 Edit Bundle beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.