Hoofd : Bestandsextensies : .h4e Het dossier

.h4e Bestandsextensie

Bestandstype Line 6 POD HD400 Edit Preset File

Ontwikkelaar Line 6
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.H4E optienummer

Preset-bestand gemaakt door Line 6 POD HD400 Edit, een instrumenteffecteditor; bevat door de gebruiker gedefinieerde instellingen die het geluid van uw instrument aanpassen; verschillende instellingen zijn onder meer drive, bass, treble, speed en channel volume; instellingen zijn gecategoriseerd onder 'FX', 'AMP', 'REVERB' en 'GATE'.

Meer informatie

Om het H4E-bestand te maken, wijzigt u uw instellingen, selecteert u Bestand → Opslaan als ..., geeft u het bestand een naam, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

Het H4E-bestand openen , dubbelklik op het bestand of selecteer Bestand → Openen, navigeer naar het bestand en klik op Openen.

In Windows bevindt de standaardopslaglocatie voor H4E-bestanden zich in de volgende map: Mijn documenten / Regel 6 / Tonen / POD HD400 Bewerken

In Mac bevindt de standaardopslaglocatie voor H4E-bestanden zich in de volgende map: / Documenten / Lijn 6 / Tonen / POD HD400 Bewerken

OPMERKING: De H4E extensie werd vervangen door .H5E toen POD HD500 Edit werd vrijgegeven.

Programma's die H4E bestanden openen

Over H4E bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .h4e verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Line 6 POD HD400 Edit Preset File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.