Hoofd : Bestandsextensies : .h5e Het dossier

.h5e Bestandsextensie

Bestandstype Line 6 POD HD500 Edit Preset File

Ontwikkelaar Line 6
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.H5E optienummer

Preset-bestand gemaakt door Line 6 POD HD500 Edit, een instrumenteffectbewerkingsprogramma; bevat instellingen voor "FX," "AMPS", "Mixer" en "Controllers" die het geluid van uw instrument aanpassen; verschillende instellingen omvatten drive, bass, treble, kanaalvolume, parameters, toon, tempo sync en snelheid.

Meer informatie

Om het H5E-bestand te maken, past u uw instellingen aan, selecteert u Bestand → Opslaan als ..., geeft u het bestand een naam, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

Het H5E-bestand openen , dubbelklik op het bestand of selecteer Bestand → Openen, navigeer naar het bestand en klik op Openen.

In Mac bevindt de standaardopslaglocatie voor H5E-bestanden zich in de volgende map: / Documenten / Lijn 6 / Tonen / POD HD500 Bewerken

In Windows is de standaardopslaglocatie voor H5E-bestanden in de volgende map: \ Mijn documenten \ Lijn 6 \ Tonen \ POD HD500 bewerken

OPMERKING: De H5E-extensie is vervangen door .5XE toen POD HD500X Edit werd uitgebracht.

Programma's die H5E bestanden openen
Windows
Line 6 POD HD Edit
Macintosh
Line 6 POD HD Edit

Over H5E bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .h5e verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Line 6 POD HD500 Edit Preset File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.