Hoofd : Bestandsextensies : .5xe Het dossier

.5xe Bestandsextensie

Bestandstype Line 6 POD HD500X Edit Preset File

Ontwikkelaar Line 6
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.5XE optienummer

Preset-bestand gemaakt door Line 6 POD HD500X Edit, een toepassing waarmee u instrumenteffecten kunt bewerken; bevat instellingen voor verschillende effecten, zoals 'FX', 'AMPS', 'Mixer' en 'Controllers'; Verschillende instellingen die binnen de effecten kunnen worden aangepast, zijn onder meer bas, toon, hoge tonen, tempo, kanaalvolume, parameters, snelheid en temtsynchronisatie.

Meer informatie

Als u het 5XE-bestand wilt maken, brengt u de gewenste wijzigingen aan in uw instellingen, selecteert u Bestand → Opslaan als ..., geeft u het bestand een naam, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

Openen het 5XE-bestand kunt u eenvoudig op het bestand dubbelklikken. U kunt het bestand ook via de toepassing openen, Bestand> Openen selecteren, naar het bestand gaan en op Openen klikken.

In Windows bevindt de standaardopslaglocatie voor 5XE-bestanden zich in de volgende map: \ Mijn documenten \ Line 6 \ Tones \ POD HD500X bewerken

In Mac staat de standaardopslaglocatie voor 5XE-bestanden in de volgende map: / Documents / Line 6 / Tones / POD HD500X Edit

OPMERKING: de 5XE-extensie heeft de .H5E vervangen toen POD HD500X Edit werd uitgebracht.

Programma's die 5XE bestanden openen
Windows
Line 6 POD HD Edit
Macintosh
Line 6 POD HD Edit

Over 5XE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .5xe verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Line 6 POD HD500X Edit Preset File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.