Hoofd : Bestandsextensies : .hal Het dossier

.hal Bestandsextensie

Bestandstype1 HansaWorld Application Language File

Ontwikkelaar HansaWorld
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

Wat is HAL file?

Bestand gebruikt door HansaWorld ERP-systeem Enterprise, een Enterprise Resource Planning (ERP) -toepassing; bevat programmacode geschreven in de HansaWorld Application Language (HAL); gebruikt om aangepaste componenten te creëren, zoals bedrijfsrapporten en databaseformulieren.

Meer informatie

HAL-bestanden worden meestal aangetroffen in de Halcust-directory van een HansaWorld ERP-systeem Enterprise-installatie.

Programma's die HAL bestanden openen

Bestandstype2 HotDocs Answer Library

Ontwikkelaar HotDocs
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.HAL optienummer2

Bibliotheekbestand gemaakt door HotDocs, een programma dat wordt gebruikt voor het voorbereiden van digitale formulieren; slaat referenties op naar een lijst met .ANX antwoordbestanden; opgeslagen in een binair formaat; maakt het mogelijk verzamelingen van antwoorden samen te organiseren.

Meer informatie

HotDocs-antwoordbibliotheken kunnen ook worden opgeslagen in het nieuwere op XML gebaseerde .HDL -formaat.

Programma's die HAL bestanden openen
Windows
HotDocs

Over HAL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .hal verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype HotDocs Answer Library beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.