Hoofd : Bestandsextensies : .hbb Het dossier

.hbb Bestandsextensie

Bestandstype Line 6 POD HD Edit Bundle

Ontwikkelaar Line 6
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.HBB optienummer

Bundel gemaakt door Line 6 POD HD Edit, een applicatie waarmee je je gitaaruitvoer kunt bewerken; vergelijkbaar met het bestand .HBS maar bevat maximaal 8 setlijsten met elke setlijst met maximaal 64 presets; eenmaal geladen, veranderen de instellingen voor "FX", "AMPS", "Mixer" en "Controllers", die het geluid van uw instrument aanpassen.

Meer informatie

Om het HBB-bestand te maken, past u uw instellingen aan, selecteert u Bestand → Bundel opslaan als ..., geeft u het bestand een naam, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

De HBB openen bestand, dubbelklik op het bestand of selecteer Bestand → Bundel openen ..., ga naar het bestand en klik op Openen.

In Mac staat de standaardopslaglocatie voor HBB-bestanden in de volgende map: / Documenten / Regel 6 / Tonen / POD HD Bewerken / Bundels

De standaard opslaglocatie voor HBB-bestanden bevindt zich in Windows in de volgende map: \ Mijn documenten \ Lijn 6 \ Tonen \ POD HD Bewerken \ Bundels

OPMERKING: De HBB-extensie kan worden geopend door latere versies van de POD HD Edit-toepassing, zoals POD HD500 Edit.

Programma's die HBB bestanden openen
Windows
Line 6 POD HD Edit
Macintosh
Line 6 POD HD Edit

Over HBB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .hbb verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Line 6 POD HD Edit Bundle beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.