Hoofd : Bestandsextensies : .hbs Het dossier

.hbs Bestandsextensie

Bestandstype1 Handlebars Template

Ontwikkelaar N/A
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

Wat is HBS file?

sjabloon gemaakt door Handlebars, een websjabloonsysteem; bevat een sjabloon geschreven in HTML-code en ingesloten met stuuruitdrukkingen; hetzelfde als het bestand .HANDLEBARS .

Meer informatie

Een Handlebars-uitdrukking is de basiseenheid van de sjabloon en wordt als volgt weergegeven: {{contents}}.

Als u een HBS-bestand aan de browser wilt leveren, neemt u het op in de scripttag:

< script id="entry-template" type="text / x-handlebars-template" > template-inhoud < / script >

OPMERKING: Handlebars is een JavaScript-bibliotheek waarmee ontwikkelaars sjablonen kunnen maken die gegevens binden, waardoor schonere, efficiëntere code wordt gecreëerd.

Programma's die HBS bestanden openen

Bestandstype2 Line 6 POD HD Edit Setlist File

Ontwikkelaar Line 6
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.HBS optienummer2

Lijst instellen gemaakt door Line 6 POD HD Edit, een DAW-toepassing waarmee u instrumentgeluiden kunt bewerken; bevat maximaal 64 presets die de instellingen wijzigen voor 'FX', 'AMPS', 'Mixer' en 'Controllers', die het geluid van uw instrument aanpassen; eenmaal geladen, wordt de momenteel geladen setlijst in de toepassing vervangen.

Meer informatie

Als u het HBS-bestand wilt maken, past u uw instellingen aan, selecteert u Bestand → Setlist opslaan als ..., geeft u het bestand een naam, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

De H5S openen bestand, dubbelklik op het bestand of selecteer Bestand → Setlijst openen ..., ga naar het bestand en klik op Openen.

In Windows staat de standaardopslaglocatie voor H5B-bestanden in de volgende map: \ Mijn documenten \ Line 6 \ Tones \ POD HD Bewerken \ Setlijsten

De standaardopslaglocatie voor H5S-bestanden bevindt zich in Mac in de volgende map: / Documents / Line 6 / Tones / POD HD Edit / Setlists

OPMERKING: De HBS-extensie is vervangen door .H5S toen POD HD500 Edit werd vrijgegeven.

Programma's die HBS bestanden openen
Windows
Line 6 POD HD Edit
Macintosh
Line 6 POD HD Edit

Bestandstype3 Haxball Stadium File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Spelbestanden
Formaat Text

.HBS optienummer3

Een HBS-bestand is een tekstbestand dat wordt gebruikt door Haxball, een online op fysica gebaseerd multiplayer-voetbalspel. Het bevat tekst in JSON5-indeling die een stadion beschrijft, waarin staat hoe de camera de gameplay, teamspaarpunten, speler- en balfysica, hoe objecten botsen en de achtergrondachtergrond van het stadion bekijkt. HBS-bestanden worden meestal gebruikt om stadions te uploaden en te delen waar andere Haxball-spelers in kunnen spelen.

Meer informatie

U kunt HBS-bestanden openen met elke teksteditor, aangezien het bestand JSON-geformatteerde tekst opslaat. Er zijn ook verschillende programma's beschikbaar die zijn ontwikkeld door spelers in de Haxball-community waarmee u eenvoudig HBS-bestanden kunt wijzigen. De populaire HaxPuck-editor is momenteel echter niet beschikbaar.

Wanneer gebruikers klaar zijn met het wijzigen van een stadion opgeslagen in een HBS-bestand, wordt dit gewoonlijk geüpload naar de Community-pagina op de Haxball-site. Andere gebruikers kunnen dan voetballen in dat stadion.

Programma's die HBS bestanden openen

Over HBS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .hbs verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Haxball Stadium File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.