Hoofd : Bestandsextensies : .hdmp Het dossier

.hdmp Bestandsextensie

Bestandstype Windows Heap Dump

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.HDMP optienummer

Ongecomprimeerd foutdumpbestand gegenereerd door Windows XP / Vista wanneer een programma een foutmelding heeft of crasht; bevat een "dump" van de programmastatus wanneer de fout is opgetreden en andere relevante systeemgegevens die zijn vastgelegd op het moment van de fout.

Meer informatie

Gecomprimeerde Heap Dump-bestanden worden opgeslagen als Minidump-bestanden ( .MDMP ) en kunnen naar Microsoft worden verzonden als onderdeel van een foutrapportage en een procedure voor het oplossen van problemen.

Windows Foutrapportage-instellingen worden opgeslagen in het Windows-register op "HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ Windows Foutrapportage."

OPMERKING: Normaal gesproken zou u geen HDMP-bestanden mogen openen tenzij een programma-crash optreedt in een gecontroleerde softwareomgeving.

Programma's die HDMP bestanden openen
Windows
Microsoft Visual Studio

Over HDMP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .hdmp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Heap Dump beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.