Hoofd : Bestandsextensies : .mdmp Het dossier

.mdmp Bestandsextensie

Bestandstype Windows Minidump

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.MDMP optienummer

Een MDMP-bestand is een gecomprimeerd gegevensbestand dat door Windows is gemaakt na een programmafout of een crash. Het bevat gegevens "gedumpt" uit de geheugenruimte van het programma, die informatie bevatten over de fout die kan worden gebruikt voor foutopsporing. MDMP-bestanden worden meestal samen met een niet-gecomprimeerd .HDMP -bestand gemaakt en kunnen naar Microsoft worden verzonden als onderdeel van een proces voor het melden van fouten.

Meer informatie

U kunt een MDMP-bestand in Microsoft Visual Studio analyseren door Bestand → Project openen te selecteren, de optie "Bestandstypes" in te stellen op "Bestanden dumpen", het MDMP-bestand te kiezen, op Openen te klikken en vervolgens de foutopsporing uit te voeren. Een gesimuleerd proces wordt gemaakt door de debugger, die stopt bij de instructie die verantwoordelijk is voor de crash.

OPMERKING: MDMP-bestanden kunnen ook worden geanalyseerd met WinDbg en WinDmp, een programma voor foutopsporing dat deel uitmaakt van Microsoft Windows SDK.

Programma's die MDMP bestanden openen
Windows
Microsoft Visual Studio
Windows Kernel Debug
Microsoft Windows SDK

Over MDMP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mdmp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Minidump beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 27.07.2020:
Groeten! Ik heb me altijd afgevraagd hoe apps weten waardoor ze faalden wanneer ze crashen op Windows en jouw uitleg over .mdmp-bestanden maakte het voor mij duidelijk. Ik denk dat deze bestanden niet alleen belangrijk zijn voor ons, als gebruikers, om te weten wat we moeten vermijden bij het gebruik van een applicatie, maar ook voor ontwikkelaars om hun producten te verbeteren en nieuwe soorten situaties te ondersteunen... Lees verder