Hoofd : Bestandsextensies : .hiv Het dossier

.hiv Bestandsextensie

Bestandstype Windows Registry Hive File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.HIV optienummer

Registerbestand gemaakt door reg.exe, een Windows-programma dat wordt gebruikt voor het opslaan, laden en verwijderen van registerinformatie; bevat een register "hive", waarmee sleutelwaardegegevens worden opgeslagen die worden gebruikt door het besturingssysteem en geïnstalleerde programma's; gebruikt voor back-ups of voor het laden van groepen registersleutels; opgeslagen in een binair formaat.

Meer informatie

Je kunt opslaan en registercompetities maken met reg.exe door het volgende in te typen bij de opdrachtprompt (rechtstreeks overgenomen van de reg.exe-opdrachtregelhulpprogramma's):

REG SAVE HKLM \ Software \ MyCo \ MyApp AppBkUp.hiv

U kunt registerhives laden met behulp van deze opdracht (opnieuw rechtstreeks overgenomen uit de reg.exe-opdrachtregelhulpprogramma's):

REG LOAD HKLM \ TempHive TempHive.hiv

Type REG /? op de Windows-opdrachtprompt voor verdere hulp bij reg.exe-opdrachten. Het programma bevindt zich in de map C: \ Windows \ System32 \, maar het kan worden uitgevoerd vanuit elke map in de Windows-opdrachtprompt.

OPMERKING: Wees voorzichtig bij het opslaan en laden van registerinformatie, omdat corruptie van het Windows-register kan ervoor zorgen dat toepassingen of het hele systeem defect raken. Het bestand setupreg.hiv op de installatieschijven van Windows mag niet handmatig worden bewerkt, omdat het wordt gebruikt door het Windows-installatieprogramma.

Programma's die HIV bestanden openen
Windows
Microsoft Reg

Over HIV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .hiv verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Registry Hive File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.