Hoofd : Bestandsextensies : .vbm Het dossier

.vbm Bestandsextensie

Bestandstype Veeam Backup Metadata File

Ontwikkelaar Veeam Software
Categorie Backup bestanden
Formaat N/A

.VBM optienummer

back-upbestand gemaakt door Veeam's back-up- en herstelsoftware voor virtuele machines; bevat metadata die een back-up beschrijven die werd uitgevoerd en opgeslagen in een .VBK volledig back-upbestand (en ook in .VRB incrementele back-upbestanden).

Meer informatie

VBM-bestanden kunnen worden opgenomen in VBK- en VRB-back-upbestanden. Hoewel ze niet nodig zijn om een back-up te herstellen, bieden ze veel snellere prestaties tijdens de back-up omdat ze in de cache opgeslagen informatie opslaan die de software kan gebruiken in plaats van opnieuw te ontdekken in de back-upbestanden. Om deze reden, als u zowel een VBK- als een VBM-bestand hebt, moet u het VBM-bestand kiezen bij het uitvoeren van een herstelactie.

Programma's die VBM bestanden openen

Over VBM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .vbm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Veeam Backup Metadata File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.