Hoofd : Bestandsextensies : .icl Het dossier

.icl Bestandsextensie

Bestandstype Windows Icon Library File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.ICL optienummer

Bevat een verzameling pictogrammen die kunnen worden gebruikt om bestaande pictogrammen te vervangen; kan worden toegepast op Windows-snelkoppelingen (zoals .LNK bestanden), maar niet op echte programmabestanden.

Meer informatie

Als u het pictogram van een bestand wilt wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand, selecteert u 'Eigenschappen' en klikt u op de knop 'Pictogram wijzigen'. U kunt vervolgens naar een ICL-bestand bladeren en de beschikbare pictogrammen in de bibliotheek bekijken. Als u een pictogram vindt dat u bevalt, kunt u het selecteren en toewijzen aan het bestand.

Programma's die ICL bestanden openen
Windows
Microsoft Windows
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
Aha-Soft IconUtils
Axialis IconWorkshop
Impact Microangelo Toolset

Over ICL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .icl verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Icon Library File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.