Hoofd : Bestandsextensies : .igq Het dossier

.igq Bestandsextensie

Bestandstype Indigo Queue File

Ontwikkelaar Glare Technologies
Categorie Gegevensbestanden
Formaat XML

.IGQ optienummer

Wachtrijbestand gebruikt door Indigo Renderer, een toepassing die wordt gebruikt om fotorealistische afbeeldingen te genereren; bevat de scène- en uitvoerpaden, samen met andere wachtrij-instellingen.

Meer informatie

Het scene-pad verwijst naar de .IGS bestandslocatie waaruit de scènes worden weergegeven, terwijl het uitvoerpad verwijst naar de locatie waar de bestanden (waarschijnlijk .PNG ) zullen worden gemaakt. Het uitvoerpad kan relatief zijn ten opzichte van het scènepad of absoluut.

Met het IGQ-bestand kunt u scènes weergeven van projecten die zijn gemaakt in andere toepassingen, zoals 3DS Max of iClone, waar de Indigo Renderer-plug-in is geïnstalleerd. U kunt het project beeld voor beeld exporteren naar het IGQ-bestand en Indigo zal elk frame afzonderlijk renderen. Vervolgens kunt u de weergegeven afbeeldingen combineren tot een animatie.

Programma's die IGQ bestanden openen
Windows
Glare Technologies Indigo Renderer
Linux
Glare Technologies Indigo Renderer
Macintosh
Glare Technologies Indigo Renderer

Over IGQ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .igq verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Indigo Queue File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.