Software : Glare Technologies : Glare Technologies Indigo Renderer

Glare Technologies Indigo Renderer

Versie
3
Platforms
Licentie Commercial
Categorie Graphics

Software Review

Hoofdfuncties

  • Realtime bewerkings- en weergaveomgeving
  • Lichtsimulatietools die spectrale, refractie-, reflectie- en bijtende effecten kunnen creëren
  • Bump-toewijzing voor nauwkeurige bump-schaalbepaling van modellen
  • GPU versneld voor snelle weergave zonder beeldverlies

Glare Technologies Indigo Renderer is een platformonafhankelijke 3D-renderingtoepassing die wordt gebruikt om fotorealistische afbeeldingen te maken. Het is beschikbaar als zelfstandige applicatie of als plug-in voor andere 3D CAD-programma's zoals Blender, Revit, 3DS Max, Maya, Cinema 4D en SketchUp

Indigo Renderer beschikt over een realtime bewerkings- en weergaveomgeving waarmee u om materialen aan te passen en direct resultaten te krijgen. U kunt kiezen uit verschillende gereedschappen, zoals bump mapping, atmosferische simulatie en diafragmabuigingen om uw realistische beelden te creëren. Ook biedt het programma fysiek nauwkeurige cameralenzen om effecten te creëren zoals scherptediepte en bokeh.

Indigo Renderer is GPU-versneld, wat aanzienlijke versnellingen oplevert zonder beeldverlies. Als u nog sneller wilt renderen, kunt u met de toepassing uw netwerk en de ingebouwde animatie en wachtrijondersteuning van de toepassing gebruiken om alle computers in uw netwerk te gebruiken om een animatie weer te geven.

Inigo Renderer is een professionele tool voor het simuleren van lichtstromen om er natuurlijk uitziende beelden van te maken. Het is gespecialiseerd in het produceren van lichteffecten, zoals brekingen, reflecties, bijtende en spectrale, om uw beelden tot leven te brengen. Glare Technologies Indigo Renderer is een hoogwaardige toepassing waarmee u afbeeldingen kunt maken die zelfs de scherpste ogen kunnen bedriegen.

Bijgewerkt: 12 maart 2015

▶ Primaire bestandsextensie

.igs – Indigo Renderer Scene File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Glare Technologies Indigo Renderer 3

Ondersteunde bestandstypes
.IGQ Indigo Queue File
.IGI Indigo Image File
.PIGM Packaged Indigo Renderer Material File
.IGM Indigo Renderer Material File
.PIGS Packaged Indigo Renderer Scene File
Extra gerelateerde bestandsindelingen