Hoofd : Bestandsextensies : .igr Het dossier

.igr Bestandsextensie

Bestandstype1 Igor Engraver File

Ontwikkelaar NoteHeads
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is IGR file?

Muzikaal notatiebestand gemaakt door Igor Engraver, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van muziekgrafieken; redt muzikanten, instrumenten en de muzieknotatie zelf; gebruikt voor het opslaan van composities; kan worden afgespeeld in de software.

Meer informatie

IGR-bestanden kunnen worden gebruikt door zowel de Windows- als de Mac-versie van Igor Engraver. Bij het opslaan van bestanden op Mac heeft het bestand mogelijk echter geen extensie. Voeg daarom de extensie ".igr" toe om het bestand in Windows te gebruiken.

OPMERKING: de Mac-versie van Igor Engraver is alleen beschikbaar voor Mac OS Classic.

Programma's die IGR bestanden openen

Bestandstype2 Quest3D Channel Group Layout File

Ontwikkelaar Act-3D
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Binary

.IGR optienummer2

Bestand gemaakt door Quest3D, een programma waarmee gebruikers 3D-toepassingen kunnen maken; bevat de locaties van "kanalen" in het lay-outvenster Quest3D Channel Graph; gebruikt voor het opslaan van de door de gebruiker gedefinieerde lay-out van een 3D-scène.

Meer informatie

IGR-bestanden worden altijd opgeslagen met de bijbehorende .CGR -bestanden en hebben dezelfde prefix-bestandsnaam. Als IGR-bestanden ontbreken, worden de kanalen weergegeven met een standaardlay-out en zijn ze mogelijk moeilijk te bekijken.

Act-3D Quest3D is nu beëindigd.

Programma's die IGR bestanden openen
Windows
Autodesk 3ds Max
Act-3D Quest3D

Over IGR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .igr verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Quest3D Channel Group Layout File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.