Hoofd : Bestandsextensies : .imp Het dossier

.imp Bestandsextensie

Bestandstype1 Improv Spreadsheet

Ontwikkelaar Lotus
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat Binary

Wat is IMP file?

Native spreadsheetbestand gemaakt door de Lotus Improv-applicatie; verdeelt gegevens, weergaven van de gegevens en formules in drie segmenten, wat anders is dan de meeste spreadsheet-applicaties en maakt het moeilijk om over te zetten naar meer gebruikelijke applicaties zoals Excel.

Meer informatie

Lotus Improv was een spreadsheetprogramma dat in 1991 werd uitgebracht voor het NeXTSTEP-platform en later werd uitgebracht voor Windows in 1993. Het probeerde de manier te veranderen waarop gegevens in spreadsheets werden opgeslagen om het bewerken eenvoudiger en nauwkeuriger te maken. Het programma werd uiteindelijk in 1996 stopgezet nadat Lotus door IBM was gekocht.

Programma's die IMP bestanden openen
Windows
Lotus Improv

Bestandstype2 Imagine Project

Ontwikkelaar Logotron
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text and Binary

.IMP optienummer2

Een IMP-bestand is een project gemaakt door Logotron Imagine, een educatief hulpmiddel gebruikt door studenten om creatieve vaardigheden te ontwikkelen. Het bevat projectinformatie, die kan bestaan uit animaties, gecomponeerde muziek, getekende grafische afbeeldingen, beeldpuzzels, roosters, spelletjes en opdrachten die schildpadden in het programma besturen.

Meer informatie

U kunt een IMP-bestand maken in Imagine door Bestand → Project opslaan of Project opslaan als ... te selecteren, "Projecten voorstellen" als het type en op Opslaan te klikken.

U kunt open een IMP-bestand in Imagine door Bestand → Project openen ... te selecteren, naar het IMP-bestand te navigeren en op Openen te klikken.

Programma's die IMP bestanden openen

Bestandstype3 Audition Impulse File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.IMP optienummer3

Bestand gebruikt door Adobe Audition, een programma dat wordt gebruikt voor het opnemen en bewerken van audio; bevat een amplitudekaart van een golfvorm over een tijdsperiode; gebruikt om convolutie-effecten toe te passen, zoals audio-vervorming en faseverschuiving.

Meer informatie

Gebruikers kunnen impulsen bouwen in Audition door de audio-eigenschappen handmatig in te stellen of door audio rechtstreeks op te nemen van een golfvorm.

Programma's die IMP bestanden openen
Windows
Adobe Audition
Macintosh
Adobe Audition

Over IMP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .imp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Audition Impulse File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.