Hoofd : Bestandsextensies : .irs Het dossier

.irs Bestandsextensie

Bestandstype Adobe Save For Web Settings

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Binary

.IRS optienummer

Instellingenbestand gemaakt door Adobe Photoshop en Illustrator; bevat instellingen voor het dialoogvenster "Opslaan voor web"; slaat de afbeeldingsindeling (GIF, JPEG, PNG-8, PNG-24 of WBMP), kwaliteit, grootte en andere optimalisatie-opties op; stelt webontwerpers in staat om meerdere afbeeldingen op te slaan die dezelfde opmaak- en kwaliteitsspecificaties hebben.

Meer informatie

U kunt het dialoogvenster Opslaan voor web openen in Photoshop CS5 door Bestand → Opslaan voor web & Apparaten .... Photoshop bevat verschillende vooraf geïnstalleerde IRS-bestanden in de map / Voorinstellingen / Geoptimaliseerde instellingen /

Programma's die IRS bestanden openen
Windows
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Macintosh
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator

Over IRS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .irs verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Save For Web Settings beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.