Hoofd : Bestandsextensies : .jam Het dossier

.jam Bestandsextensie

Bestandstype1 Line 6 Device Recording

Ontwikkelaar Line 6
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is JAM file?

Audio-opname of -lus gemaakt met een Line 6-product zoals de Spider Jam-versterker of JM4 Looper-pedaal; kan geluiden bevatten voor gitaren, drums en andere instrumenten; kan ook effecten en andere audio-instellingen bevatten; gebruikt voor het opslaan van lusaudio op draagbare opslagkaarten die zijn geplaatst in Line 6-apparaten.

Meer informatie

JAM-bestanden kunnen worden geconverteerd naar .WAV bestanden met behulp van het Jam2Wav-programma.

Programma's die JAM bestanden openen
Macintosh
Jam2Wav

Bestandstype2 Jam STAPL File

Ontwikkelaar Altera
Categorie CAD-bestanden
Formaat Text

.JAM optienummer2

CAD-bestand gemaakt in de Jam Standard Test en Programming Language (STAPL) -indeling, een standaard bestandsformaat dat wordt gebruikt voor het programmeren van PLD's (Programmable Logic Devices); bevat de gegevens en het algoritme die nodig zijn om een PLD te programmeren; stelt leveranciersspecifieke programmeervereisten in staat om gecommuniceerd te worden naar PLD-programmeurs in een erkende indeling.

Meer informatie

JAM-bestanden worden meestal gegenereerd door een leverancierspecifiek softwareprogramma, de "Jam Composer". PLD-leveranciers distribueren vervolgens JAM-bestanden naar klanten (apparaatprogrammeurs), die een PLD programmeren en testen met behulp van de "Jam Player". De Jam-speler leest het JAM-bestand en biedt de faciliteiten die nodig zijn om het apparaat te programmeren in een standaard JTAG-keten (Joint Test Action Group). Dit proces werd vroeger uitgevoerd met behulp van afzonderlijke opdrachtregelprogramma's van Altera, maar het is nu ingekapseld in Altera's Quartus-ontwerpsoftware.

OPMERKING: JAM-bestanden worden opgeslagen in een ASCII-tekstindeling. Ze kunnen worden gecompileerd in .JBC byte-codebestanden voor een binaire weergave.

Programma's die JAM bestanden openen

Bestandstype3 JAM Musical Score

Ontwikkelaar Pyva.net
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.JAM optienummer3

Muzieknotatie opgeslagen in een voor mensen leesbaar, op tekst gebaseerd formaat; staat voor noten en akkoorden met behulp van tekstbeschrijvingen, zoals 'G7', 'Bdim' en 'Fmaj7'.

Meer informatie

JAM-bestanden kunnen worden afgespeeld in Pyva.net JAM met behulp van instrumentstemmen van een software-synthesizer. De data kunnen ook worden uitgevoerd naar een MIDI-apparaat. Omdat JAM-bestanden op tekst zijn gebaseerd, kunnen ze worden bewerkt met een teksteditor.

JAM-bestanden kunnen worden gebruikt om audiofragmenten af te spelen, maar bevatten geen echte audiogegevens.

Programma's die JAM bestanden openen
Windows
Pyva.net JAM

Bestandstype4 PS3 Unreal Tournament 3 Mod File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.JAM optienummer4

Aanpassing of add-on voor de Playstation 3-versie van Unreal Tournament 3 (UT3); kan wijzigingen bevatten aan de personages, objecten, kaarten of het spel zelf; meestal met de naam "USERDATA.JAM."

Meer informatie

JAM-bestanden moeten worden opgeslagen op een geheugenkaart of USB-flashstation en worden overgezet naar een PS3-console om te kunnen werken. Ze zijn niet bedoeld voor gebruik op een pc.

Programma's die JAM bestanden openen
Windows
Transfer to a PlayStation 3

Over JAM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .jam verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype PS3 Unreal Tournament 3 Mod File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.