Hoofd : Bestandsextensies : .jmck Het dossier

.jmck Bestandsextensie

Bestandstype JM-Crypt Key File

Ontwikkelaar JM-Crypt Security
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.JMCK optienummer

Bestand versleuteld met JM-Crypt-software; slaat een bestand op dat is beveiligd door het JM-Crypt-versleutelingsalgoritme, dat bestaat uit een hybride coderingsalgoritme en wachtwoord.

Meer informatie

Het JMCK-bestand is een van de verschillende bestandsextensies die door JM-Crypt-software zijn gemaakt en bevat ".jmc", ".jmcx", ".jmck", ".jmcp", ".jmcr" en " .jmce". De gecodeerde bestanden worden meestal gebruikt om vertrouwelijke persoonlijke bestanden en gevoelige zakelijke bestanden te beveiligen.

Het JMCK-bestand is gecodeerd met een willekeurig uittreksel van een lange willekeurige sleutel die is gemaakt door de snelle Fourier-transform (FFT) sleutelgenerator, die is uniek voor JM-Crypt Security. De tweede versleuteling omvat wachtwoordbeveiliging die afhangt van de door de gebruiker geselecteerde methode, die volledig automatisch kan zijn (willekeurig automatisch gegenereerd wachtwoord dat wordt gebruikt door het bestand .JMCX ), halfautomatisch (projectmodus, die wordt gebruikt door de .JMCP bestand), of handmatig (een wachtwoord gemaakt door de gebruiker en weergegeven in het .JMC bestand).

OPMERKING: U hebt de JM-Crypt-software en het algoritme nodig die werden gebruikt om het bestand oorspronkelijk te versleutelen om het JMCK-bestand te decoderen.

Programma's die JMCK bestanden openen
Windows
JM-Crypt
JM-Crypt-Business

Over JMCK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .jmck verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype JM-Crypt Key File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.