Hoofd : Bestandsextensies : .jspf Het dossier

.jspf Bestandsextensie

Bestandstype1 Java Server Page Fragment

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

Wat is JSPF file?

Bronbestand van webpagina's geschreven met de syntaxis van de Java Server-pagina ( .JSP ); bevat een fragment van JSP-code dat geen volledig JSP-document bevat; gebruikt voor het abstraheren van herbruikbare segmenten van code en statisch opnemen daarvan in JSP-pagina's.

Meer informatie

JSPF-bestanden kunnen worden opgenomen in JSP-pagina's met het <% @ include file="fragment.jspf" > syntaxis. Ze moeten worden opgeslagen in de map / WEB-INF / jspf / van de contexthoofddirectory van de webserver.

OPMERKING: in de JSP 2.0-specificatie is de term 'JSP-fragment' hernoemd naar 'JSP-segment' . "

Programma's die JSPF bestanden openen
Windows
ES-Computing EditPlus
Eclipse
Linux
Eclipse IDE for Java Developers
Eclipse
Macintosh
Eclipse

Bestandstype2 JSON Playlist File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Text

.JSPF optienummer2

Een JSPF-bestand is een muziekafspeellijst die is opgeslagen in JavaScript Object Notation (JSON), een op tekst gebaseerd data-uitwisselingsformaat. Het bevat een afspeellijst met audiotracks, inclusief de titel van de afspeellijst en de maker, de locatie van de .MP3 (of andere audio) bestanden waarnaar verwezen wordt, en de titel, maker en albums van elke track in de afspeellijst.

Meer informatie

Het JSPF-bestand is een variatie op het .XSPF -formaat. In plaats van XML-tags te gebruiken, wordt het JSPF-bestand opgeslagen in de JSON-structuur, waarvoor geen tags nodig zijn, waardoor het compacter is dan XML. JSPF-bestanden lijken op M3U-bestanden omdat ze geen echte audiogegevens bevatten.

OPMERKING: Omdat JSPF-bestanden worden opgeslagen als platte tekst, kunt u de extensie hernoemen naar ".txt" en een JSPF-bestand openen in een teksteditor.

Programma's die JSPF bestanden openen

Over JSPF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .jspf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype JSON Playlist File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.