Hoofd : Bestandsextensies : .xspf Het dossier

.xspf Bestandsextensie

Bestandstype XSPF Playlist File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat XML

.XSPF optienummer

Een XSPF-bestand is een afspeellijst die is opgeslagen in de XML Shareable Playlist Format (XSPF). Het lijkt op een .M3U -bestand, maar gebruikt standaard XML-tags om bestanden in de afspeellijst te ordenen en weer te geven. XSPF-bestanden worden gebruikt door verschillende audiospelers, zoals VLC mediaspeler, AIMP, Clementine en Audacious.

Meer informatie

Het is belangrijk om op te merken dat XSPF-bestanden geen echte audiogegevens bevatten. Ze slaan alleen informatie op over een afspeellijst met verwijzingen naar mediabestanden die in de afspeellijst zijn opgeslagen.

OPMERKING: Meer informatie over de XSPF-indeling is beschikbaar op www.xspf.org.

Programma's die XSPF bestanden openen
Windows
Roxio Creator
VideoLAN VLC media player
Clementine
AIMP
Linux
VideoLAN VLC media player
Clementine
Audacious
Amarok
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Clementine
Macgo Mac Media Player
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Over XSPF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .xspf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype XSPF Playlist File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.