Hoofd : Bestandsextensies : .jt Het dossier

.jt Bestandsextensie

Bestandstype JT Open CAD File

Ontwikkelaar Siemens PLM Software
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

.JT optienummer

Lichtgewicht 3D-modelformaat ontwikkeld door Siemens PLM Software; ontworpen als een open, krachtig, compact, persistent opslagformaat voor productgegevens; gebruikt voor productvisualisatie, samenwerking en CAD-gegevensuitwisseling.

Meer informatie

JT-bestanden kunnen geschatte (gefacetteerde) gegevens bevatten, exacte grensrepresentatieoppervlakken (NURBS), product- en productie-informatie (PMI) en metadata. Ze kunnen worden geëxporteerd door native CAD-systemen en worden geïmporteerd door PDM-systemen (Product Data Management).

Het JT-formaat wordt voornamelijk gebruikt in de auto- en ruimtevaartindustrie, maar is geschikt voor alle toepassingen in de verwerkende industrie.

p>
Programma's die JT bestanden openen
Windows
Adobe Acrobat
Autodesk 3ds Max
Parametric Technology Creo
Dassault Systemes CATIA
Autodesk Inventor
Siemens PLM NX
Siemens PLM I-DEAS
Siemens PLM Solid Edge
Linux
Adobe Acrobat
Dassault Systemes CATIA
Macintosh
Adobe Acrobat

Over JT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .jt verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype JT Open CAD File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.