Hoofd : Bestandsextensies : .jtd Het dossier

.jtd Bestandsextensie

Bestandstype JustSystems Ichitaro Document

Ontwikkelaar JustSystems
Categorie Tekstbestanden
Formaat N/A

.JTD optienummer

Een JTD-bestand is een document gemaakt door JustSystems Ichitaro, een Japanse tekstverwerker. Het kan opgemaakte tekst, afbeeldingen, tabellen, grafieken, grafieken en pagina-opmaak bevatten. JTD-bestanden worden gebruikt om een verscheidenheid aan documenten te maken, waaronder brieven, cv's, essays en uitnodigingen.

Meer informatie

Het JTD-bestand is het hoofdbestandstype dat is gekoppeld aan Ichitaro, vergelijkbaar met het .DOCX bestandstype met Microsoft Word. Wanneer u een document in Ichitaro maakt en opslaat, wordt het JTD-bestand gemaakt om de inhoud van het document op te slaan. U kunt het bestand in Ichitaro sluiten en opnieuw openen voor verdere bewerking.

Ichitaro werd oorspronkelijk in de vroege jaren 80 uitgebracht. Het groeide in populariteit tijdens de topjaren van DOS tot Microsoft Word naar voren kwam als een meer populaire tekstverwerker.

Programma's die JTD bestanden openen

Over JTD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .jtd verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype JustSystems Ichitaro Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.