Hoofd : Bestandsextensies : .pigs Het dossier

.pigs Bestandsextensie

Bestandstype Packaged Indigo Renderer Scene File

Ontwikkelaar Glare Technologies
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Zip

.PIGS optienummer

3D-scène gebruikt door Indigo Renderer, een programma dat wordt gebruikt voor het genereren van fotorealistische afbeeldingen; slaat een .IGS scènebestand op, maar verpakt het met .ZIP compressie zodat de bestandsgrootte kleiner is; vaak geëxporteerd met behulp van de Indigo Renderer plug-in, die beschikbaar is voor verschillende 3D-modelleringsproducten, waaronder 3ds Max, Blender, Cinema 4D en Maya.

Meer informatie

PIGS-bestanden kunnen in Indigo Renderer worden geïmporteerd en vervolgens worden gerenderd om de uiteindelijke afbeelding te genereren.

Programma's die PIGS bestanden openen
Windows
Glare Technologies Indigo Renderer
Glare Technologies Indigo RT
Linux
Glare Technologies Indigo Renderer
Glare Technologies Indigo RT
Macintosh
Glare Technologies Indigo Renderer
Glare Technologies Indigo RT

Over PIGS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pigs verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Packaged Indigo Renderer Scene File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.