Hoofd : Bestandsextensies : .kb2 Het dossier

.kb2 Bestandsextensie

Bestandstype Kleo Backup File

Ontwikkelaar Carroll-Net
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

.KB2 optienummer

Back-uparchief gemaakt door Kleo Bare Metal Backup for Servers, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van een back-up van en het klonen van computerbestanden; kan het volledige bestandssysteem van de computer opslaan, inclusief besturingssysteem, apparaatstuurprogramma en toepassingsbestanden; gebruikt om alle bestanden op een harde schijf te klonen of te back-uppen en te herstellen.

Meer informatie

KB2-backups zijn bestandssysteembewust, wat betekent dat ze de systeemstructuur van het oorspronkelijke bestand voor de schijfpartities van de computer behouden. Om ruimte te besparen slaan Kleo-back-ups geen ongebruikte blokken of lege schijfruimte op en worden ze gecomprimeerd met Gzip-compressie. Maar zelfs met deze optimalisaties van de ruimte kunnen ze nog steeds erg groot zijn, afhankelijk van de hoeveelheid back-upgegevens.

Kleo is een toepassing die niet binnen een standaardbesturingssysteem wordt uitgevoerd, zoals Mac OS X of Windows. In plaats daarvan wordt Kleo uitgevoerd vanaf een opstartbare systeemschijf. In plaats van het besturingssysteem van de computer te laden, wordt het zichzelf tijdens het opstartproces van de computer geladen.

Kleo is compatibel met Intel-gebaseerde computers en ondersteunt een groot aantal Mac-, Windows- en Linux-bestandssysteemtypen, waaronder NTFS , FAT32, UFS en HFS.

OPMERKING: Kleo biedt geen ondersteuning voor het Ubuntu Ext4-bestandssysteemtype.

Programma's die KB2 bestanden openen

Over KB2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .kb2 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Kleo Backup File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.